Thursday, August 22, 2013

Bio Velocity Sleep Mate

Sel-sel badan berkomunikasi antara satu sama lain dengan menggunakan panjang gelombang tertentu (kekerapan) dan panjang gelombang ini adalah unik untuk setiap individu. Semua tisu termasuk kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai ayunan tersendiri dan bergema pada kekerapan tersendiri. Walau bagaimanapun, pemodenan hari ini telah membawa kepada penurunan drastik dalam bidang tenaga manusia. Tekanan hidup, penggunaan meluas peralatan elektronik, pencemaran alam sekitar, pemakanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang tidak sihat telah menyebabkan ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Blok tenaga manusia yang tidak seimbang menyebabkan jurang dan mengganggu aliran tenaga penting atau tenaga kehidupan. Oleh itu, aktiviti-aktiviti fizikal organ-organ terhalang dan akhirnya membawa kepada pelbagai jenis perubahan patologi dan penyakit kronik.Tidur merupakan satu pertiga daripada aktiviti sepanjang hayat manusia. Tidur yang berkualiti adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimumkan fungsi harian kita. Apakah tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa yang mencukupi dan rehat yang secukupnya yang akan menghasilkan rasa segar sepanjang hari.

Apabila tubuh badan berehat, semua sel kita diperbaharui dan dicaj semula, kerja-kerja pembaikan yang berterusan berlaku, aktiviti otak yang mengawal emosi dan membuat keputusan tidak berkerja dan membolehkan kita untuk mengekalkan emosi yang optimum apabila kita terjaga. Tidur juga menguatkan membuatkan kita lebih
bertenaga, mengurangkan tekanan dan ketegangan dan mengurangkan risiko kemurungan.


Bio Velocity Sleep Mate

Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Kelebihan Bio Velocity Sleep Mate adalah:

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Manfaat BVSM pula

- melegakan sakit kepala
- sakit haid

- sakit perut

- menghilangkan kesakitan otot

- melegakan kesakitan gastrik

- melegakan sakit belakang

- menolong ketegangan leher
- melegakan rasa ke
bas

BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari pagi ( 7-10 pagi ). Disarankan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Saiznya pula adalah Ttlam saiz Queen tetapi diameter jarak adalah melangkau sehingga ke 3 kaki.

Harga: RM1288 shj

Google testimoni BVSM untuk lihat keberkesanannya...